verkoelt
bevochtigt
gezonder binnenklimaat
energiezuinig
  • Direct aan te sluiten op de WTW of niet zichtbaar geplaatst
  • Werkt automatisch
  • Minimaal onderhoud
  • Lage gebruikerskosten

Luchtbevochtiger en koeler in één!

De HomEvap is de stilste en energiezuinigste luchtbevochtiger en koeler die er is. De HomEvap verhoogt het comfort in de woning en zorgt voor een gezonder binnenklimaat. Klachten als prikkende ogen, geïrriteerde neus en statische elektriciteit behoren tot het verleden. Mensen die last hebben van astma hebben veel baat bij een goede luchtbevochtiger zoals de HomEvap. Het reduceert stof en zorgt voor een constante luchtvochtigheid in de woning. Daarnaast beschermt een goede luchtvochtigheid uw kostbare kunst, houten vloeren en muziekinstrumenten.

Kunt u uw woning niet goed koelen dan is de HomEvap de uitkomst. Deze zorgt voor voldoende koeling voor een aangenaam binnenklimaat en u kunt weer lekker slapen tijdens de warme zomerse periode.

De HomEvap wordt aangesloten op een watertoevoer en afvoer. De regelaar zorgt voor de automatische werking. Dus niet handmatig bijvullen en filters schoonmaken.† U heeft dus altijd een optimaal binnenklimaat.

Wat onze klanten zeggen:

"Door de HomEvap is het altijd comfortabel binnen. Daarnaast beschermt het onze houten vloer en kunst. Pas na 4 jaar eerst onderhoud. Wij zien absoluut de meerwaarde."

"Wij hebben twee HomEvaps op onze WTW. De reden is dat ons kind astmatisch is en baat heeft bij een gezond binnenklimaat. Daar zorgt de HomEvap voor. Onze installateur bestaat niet meer dus komt de leverancier van de HomEvap zelf langs voor onderhoud. Top service!"